Snel naar:

- Producten

Kleurwijzer

 

Aluminium gevelprofielen


Aluminium gevelprofielen van het merk Proface® zijn veelal uit voorraad standaard leverbaar in:

- wit (RAL 9010)

- zwart (RAL 9005)

- blank geanodiseerd

 

Daarnaast zijn de profielen in elke willekeurige RAL- of NCS-poedercoatkleur of merkspecifieke kleur te bestellen en snel leverbaar.


Profielen in standaard RAL-kleuren zijn herkenbaar aan de code ‘ARAL’. Een overzicht van onze standaard RAL-kleuren vindt u binnenkort op deze pagina.

 

Voor uitvoering van profielen in speciale RAL-kleuren, alle NCS-kleuren en het eventueel op kleur anodiseren wordt een toeslag berekend. Tevens geldt er voor poedercoat- en anodiseerorders van minder dan 200 m¹  een hoeveelheidstoeslag per kleur.

Op aanvraag leveren wij graag een offerte op maat voor uw project. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopbinnendienst: +31 (0)570 50 38 30.

 

 

PVC gevelprofielen


PVC gevelprofielen van het merk Proface® 
leveren wij in de standaard kleuren:

 

wit
rood

bruin

zwart

 

 

Elke gewenste kleur is in PVC ook mogelijk met een minimale afname voor één PVC menging van 100 kg per profiel en per kleur. Hiermee kunnen wij bijv. 250 m¹ profiel C135U-P produceren. Voor bepaalde toepassingen van de PVC profielen Proface® -YOIN-HS, wordt alleen de kleur wit geleverd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze technisch adviseurs: +31 (0)570 50 38 30.

 

 

PVC Proface® gevelprofielen voldoen aan de hoogstmogelijke lichtechtheidstrede 8 van de Woolschaal. De kleuren kunnen echter bij hoge UV-belasting vervagen.

PVC Proface® gevelprofielen voldoen aan de hoogstmogelijke lichtechtheidstrede 8 van de Woolschaal. De kleuren kunnen echter bij hoge UV-belasting vervagen.

 

 

Werkelijke kleuren kunnen afwijken, vraag daarom altijd een monster aan. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopbinnendienst: +31 (0)570 50 38 30.

 

 


 


Proface® profielen worden gepoedercoat volgens de QUALICOAT-norm.
Qualicoat is hét certificaat in de coatingbranche, een kwaliteitswaarborg
op het gebied van glans, laagdikte en hechting.